![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
mam mały problem a mianowicie zastosowałem w formulazu (logowanie) poniszy kod wyswietlajacy przycisk oczywiscie przycisk dziala ok ale jest problem wizualny a mianowicie w FireFox wszystko ładnie wyglada ale w IE przycisk mi sie rozjezdza tak jagby pod nim bym wpisal ze 2 razy <BR><BR> ![]() FireFox: ![]() IE: ![]() Czy ktos poradzi jak to wyeleminowac w IE ? ![]() Dziekuje i Pozdrawiam Ten post edytował Remx 20.03.2006, 23:59:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim co to jest?
i gdzie jest znacznik otwierajacy form? Wyrzuc tagi formularza poza tabele -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() ![]()
Ten post edytował Remx 20.03.2006, 23:58:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Remx - przeczytales moj wczesniejszy post w całości? Bo mnie sie zdaje, ze z calej tresci wyciagnoles akurat to co najmniej istotne.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
yyy lol ja tego
<<span style='color:blue'> nie mam ![]() ![]() a jezeli chodzi o tagi </form> juz wywalilem ![]() ![]() Dziekuje a tak jeszcze przy okazji zapytam czy jest moziwosc jakas aby wylaczyc w tabelce odstepy pomiedzy komorkami ? chodzi mi o to ze zrobilem tło kazdej komorki <td> ale border="0" i moze nie widac obramowania ale widac przerwy miedzy komorkami ![]() ale nadal sie zastanawiam jakim cudem wkeil mi sie ten span style :/ hyh Ten post edytował Remx 21.03.2006, 00:10:26 |
|
|
![]()
|
|
Podstawowy blad. Nigdy nie przeplataj tagow.
Przyklad
Jesli tagi ci sie przeplataja to powienienesz przeorganizowac kod. Ten post edytował bigZbig 21.03.2006, 00:24:58 -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Remx @ 2006-03-21 01:03:45) a jezeli chodzi o tagi </form> juz wywalilem ![]() ![]() a tak jeszcze przy okazji zapytam czy jest moziwosc jakas aby wylaczyc w tabelce odstepy pomiedzy komorkami ? chodzi mi o to ze zrobilem tło kazdej komorki <td> ale border="0" i moze nie widac obramowania ale widac przerwy miedzy komorkami ![]() nie możesz osbie po prostu usuwać tagów </form>. Jeżeli masz otwarte <form> to potem musisz je zamknąć. Trzymaj się tego co napisał bigZbig a nie będziesz miałz tym problemu. co do tabelki to służy do tego argument CELLSPACING
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
yhm teraz juz wiem co zle robilem
![]() dzieki za pomoc co do tego <spam> to niechcacy wkleilem chyba kod z pliku testowego gdzie kombinowalem jak kon pod gore ![]() ale co do tego mieszania tago yhm przyznam sie ze zawsze stosuje ta zasade nie mieszania tagow ale tylko przy paracy z textem <b></b> i tabelkach ![]() ![]() teraz bede wiedzial ze wszedzie trzeba sie trzymac tej reguły ![]() dzieki jeszcze raz ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:26 |