![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poniżej wkleiłem moje tabele
mając dane:
poprzez tabele reklama (odwołując się oczywiście do pozostałych tabel) muszę uzyskać dostęp do danych z tabeli obiekty. macie jakieś pomysły bo mi już ręce opadają. próbowałem tak: ale to nie działa ![]()
czyli połączenie 3 tabel... :/ TABELE: Kod ##nazwa tabeli: serwisy_reklamowe id nazwa_serwisu adres_serwisu 0 stronka.pl - Strona główna stronka.pl ##nazwa tabeli: reklama id id_obiektu serwis_reklamowy kategoria_reklamy 1 1 0 0 2 2 1 1 ##nazwa tabeli: obiekty id nazwa_obiektu adres_www zdjecie 1 Obiekt 1 www.obiekt1.pl obiekt1.jpg 2 Obiekt 2 www.obiekt2.pl obiekt2.jpg - Muszę w końcowym efekcie wyświetlić nazwe, link i obrazek obiektów które w tabeli reklama mają w kolumnie "kategoria_reklamy" wartość 0 a serwis_reklamowy = domenie pobranej wcześniej poprzez
domena ta musi istnieć w tabeli serwisy_reklamowe i za pomocą tego id odnalezione w tabeli reklama Proszę o pomoc. pozdrawiam Ten post edytował shane54 19.03.2006, 23:11:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:22 |