![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Moja strona zmieniła serwer i nagle wszystkie polskie znaki szlag trafił... http://www.e-bukmacherzy.net/. Czy ktoś wie jak to w miarę nieinwazyjnie zmienić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. -------------------- execute.pl – tanie strony www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodowanie mam standardowe (charset=iso-8859-2) tylko nie mam pojęcia w której części skryptu wstawić, żeby to zadziałało...
Wstawiłem po takich instrukcjach ale nie działa: mysql_connect ("$host", "$login", "$haslo") or die ("Nie moĹźna poł¹czyć siÄ™ z SQL'em"); mysql_select_db ("$baza") or die ("Nie moĹźna poł¹czyć siÄ™ z bazÂą $baza"); include "module/ban.php"; -------------------- execute.pl – tanie strony www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj wysłać zapytanie jeszcze przed includowaniem.
Miałem podobne problemy i minęły po wysłaniu zapytania
zaraz po
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 20:19 |