![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jakie mogą byc problemy implementowania oprogramowania sklepów internetowych. Chodzi mi o to na co zwrocic w szczegolnosci uwage przy tworzniu sklepu, co przynosi pewne trudności w dalszej pracy jeśli się przeoczy na poczatku.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Zapisz sobie wszytko co ma byc w tym sklepie...
Nastepnie patrzysz na ta kartke projektujesz baze danych mniej wiecej jak co dziala i piszesz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a jesli chodzi o problemy jako takie to co mozna do nich zaliczyc?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Skąd: Podczerwone Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bój nic, wszystko w praniu wyjdzie:
ja napotkalem takie: rezygnacja klienta z zakupu - wyrównanie stanów magazynowych, realizacja faktur i płatności łatwo konfigurowalny sposób wyświetlania towaru minimalizacja zapytań do bazy danych ... itd, itp najczęsciej drobnostki ![]() -------------------- Podhale naprawa komputerów, strony WWW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dołoże jeszcze: usuwanie produktu z bazy a historia zamówień
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Skąd: Podczerwone Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dołoże jeszcze: usuwanie produktu z bazy a historia zamówień Ja to rozwiązałem przez "usuwanie" produktu do kategorii usunięte - niedostepne z oferty, ale widoczne na historycznych fakturach -------------------- Podhale naprawa komputerów, strony WWW
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Rzast, albo można też utworzyć pole "stan" i ustawic na enum('istnieje', 'sprzedane')
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(Guest @ 2006-03-21 11:32:24) Rzast, albo można też utworzyć pole "stan" i ustawic na enum('istnieje', 'sprzedane') Taaa, a nawet "dostepny na zamowienie" oraz "dopiero wprowadzamy" ![]() W moim systemie sprawdza się mój sposób ![]() Po za tym, co oznacza "sprzedane"? brak na magazynie, czy niedostępne? -------------------- Podhale naprawa komputerów, strony WWW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:25 |