![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Do tej pory wszystko działało bez zarzutów. Wykorzsytywałem poniższą konstrukcję wiele razy i nie było problemu,a teraz otrzymuję:.
Kod $zapy="SELECT id_towar,opis,jednostka FROM asortyment WHERE id_towar='$key' "; $wynik=mysql_query($zapy); $rok=mysql_fetch_row($wynik); echo"$rok[1]"; Wykonując powyższe zapytanie bezpośrednio w bazie otrzymuję wynik,jak wstawiam do kodu to pod zmienną rok nic nie otrzymuję i wyświetla mi się komunikat Kod Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\htdocs\agra\DisplayCart.php on line 275 Jak mogę sobie poradzić z tym problemem? proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Używaj prawidłowych BBCode - kod php umieszczamy w znacznikach [ php ]
i zobacz jaki błąd zwróci. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, za niedopatrzenie przy znacznikach. Nie wybrałem bazy w funkcji, której używam stąd takie zachowanie Mysql. Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:26 |