![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy tylko ja mam ten problem, ze po przeprowadzce nawet jak zaznacze checkbox 'zaloguj mnie przy tratata. ..' to i tak za kazdym razem musze sie logowac
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie! ja tez mam ten sam problem...
i emx1 tez juz o tym wspominal wiec to wina forum -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi chodzi......
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a mi chodzi......
![]() co ci chodzi? na jedenej sesii tak lecz jesli zakonczysz sesje to nie mow ze loguje cie automatycznie. -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czemu czasami jest takie cóś = jakisadres.php?cos=bla&sid=jakies_litery_i_liczby
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a czemu czasami jest takie cóś = jakisadres.php?cos=bla&sid=jakies_litery_i_liczby
![]() To jest numer sesji przekazany jako parametr w adresie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i wlasnie to mnie denerwuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i wlasnie to mnie denerwuje :evil:
Czemu to Cię denerwuje? Dziwnie adres wygląda czy o co chodzi? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu kontrola lotu tu kontrola lotu weźcie sobie na wstrzymanie bo
bo oprogramowanie było trialowe a czas się skońcył ![]() cosik logownie nie trzyma juz sie na to nadenerwowałem, to jest jak jada bez trzymanki -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat i wlasnie to mnie denerwuje :evil:
Czemu to Cię denerwuje? Dziwnie adres wygląda czy o co chodzi? nie bo trzeba sie logowac albo jak to sie zmieni to sie wylogowuje itp ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:31 |