![]() |
![]() |
-Gość_sivy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam problem z pokazaniem strony z formularzem po wystapieniu bledow. Jezeli nie wszystkie pola zostana wypelnione to formularz powinien sie przeladowac i zostawic juz wpisane pola ale wyskakuje mi tego typu blad
Warning: include(strona.php?id=zglosz1) [function.include]: failed to open stream: Invalid argument in C:\WWW\tekst\zglosz.txt on line 65 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'strona.php?id=zglosz1' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\WWW\tekst\zglosz.txt on line 65 Nie wiem czy to wina instrukcji include czy konfiguracji PHPa. Ponizej przedstaiwam ta feralna czesc kodu
Bede wdzieczny na wszelka pomoc w tej sprawie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Złe zastosowanie funkcji include. Funkcja ta dolancza tresc pliku a nie wynik wygenerowany przez kod zawarty w tym pliku. Poza tym nie masz na dysku pliku o nazwie "strona.php?id=zglosz1" tylko "strona.php"
Poczytaj o include w manualu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze manual, ale podpowiedz Ci dam taka, ze zamiast include() powinienes zastosowac header()
Ten post edytował treewood 16.03.2006, 13:29:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:35 |