![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Chciałem pójsc troszeczkęd alej i zamista krasnala skonfigurowałęm ręcznie php MySQL Apache i Free SMTP Server. WSzsytkie skrypty chodzą jak chodziły, jednak mam problem z wysyłąniem maili i gdy chce wysłąć pocztę to wywal mi błą Kod Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 550 Invalid recipient: pstawik@op.pl in c:\program files\apache group\Apache\htdocs\przetworzkomentarz.php on line 13 Fkcja mail ma postać: Kod $nazwa=$_POST['nazwa']; $email=$_POST['email']; $komentarz=$_POST['komentarz']; $adresdo = 'pstawik@op.pl'; $temat = 'Komentarz ze strony WWW'; $zawartosc = 'Nazwa klienta: '.$nazwa."\n" .'Adres pocztowy: '.$email."\n" ."Komentarz klienta: \n".$komentarz."\n"; $adresod = "From:serwis@op.pl"; mail($adresdo, $temat, $zawartosc,$adresod); wiec chyba wszystko jest w porządku W php ini mam ustawione Kod [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = pstawik@op.pl Na krasnalu wszysto chodzi jednak na recznych konfiguracjach nie bardzo Jesli ktoś już instalował taki zestaw u sibie to bardzo proszęo info. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:29 |