![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem ze zrobiłem logo w swishu i nie wiem dlacego ale dziwnie mi wyśwetla logo.
Wstawiam taki kod <object data="logo.swf" width="775" height="150" type="application/x-shockwave-flash"> <param name="movie" value="logo.swf" /> <param name="bgcolor" value="#ffffff" /> </object> a otrzymuje takie coś http://www.dawkomp.pl/kusy/gfx/ a powinno logo miec wymiary jak na www.tottenham.com.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze na "Po stronie przegladarki"
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wstaw na strone to i sprawdz. ja kiedys mialem jakis problem z htmlem i okazalo sie ze jak zrobilem <html> <body> itd to bylo git.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie sie ładnie wyświetla.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 00:58 |