![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jest jakas mozliwosc automatycznego dodawania do kazdego linka jakiejs zmiennej? np. zeby po kazdym linku dodało sie $abc ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@TomASS znowu nabijasz posty piszesz bzdury. nastepne wykroczenie bedzie wiazalo sie z ostrzezeniem.
@wozniak najłatwiej zrobic sobie funkcje np:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tylko raz bedzie www.x.pl/index.php?on=1 a raz www.x.pl/index.php?on=2.Dokładniej chodzi mi o przenoszenie sesji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi chyba raczej o cos w rodzaju takiej funkcji
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Do kazdego linku musiałbym dodac
$link = 'jakis_link.php'; $link = appendLink($link, 'abc', $abc); A jest ich za duzo chodzi mi o taki skrypt ktory wsadze sobie w index i on sam bedzie dodawał cos po kazdym linku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(wozniak @ 2006-03-15 11:28:03) chodzi mi o taki skrypt ktory wsadze sobie w index i on sam bedzie dodawał cos po kazdym linku. Uuuu, takie rzeczy to tylko w erze. A poważnie, jeżeli wcześniej tego nie przewidziałeś i nie generujesz linków przy pomocy jakiejśfunkcji, to niestety będziesz musiał poprawić wszystkie linki ręcznie. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
tak myslałem:(
To chyba po kazdym linku dodam $x ? a pozniej jak bede chciał cos dodac to tylko w index $x = ""; ?Mam rozwiazanie:) session_id() wrzuce w ciastko a pozniej w sesje wszystkie dodatkowe zmienne. P.S Zdarzaja sie osoby ktore maja wyłaczone ciastko? Ten post edytował wozniak 15.03.2006, 11:55:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:42 |