![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam nastepujący prolem otóż próbuje wygenerowac za pomoca tej klasy wygenerować pdf-a który by przedstawia to co sie powinno na stronie pojawic taki mój testowy kodzik dziala kod
a gdy tą samą zasade próbije zastosowć do mojej strony to wystakuje mi (w IE) okienko do zapisu pliku nazwa_pliku.php (któtego i tak nie można zapisać - IE nie może otwożyc tej witryny), w FF generuje ale nie to co powinno byc (powinno sie generować kilka tabel przeplatanych z 1 linią tekstu - różne kombinacje - a generuje sie tylko tak jakby nagówek pierwszej tabeli) a co dla mnie najdziwniejsze jak dam echo$txt to wyświetla mi sie to co powinno być (jako html) czyli$txt zawiera caly kod strony w html-u a ja nie wiem dlaczego go nie generuje przyklad wziety >> tutaj << jak ktoś ma jakieś sugestie to bede wdzięczny Ten post edytował krzyszbi 14.03.2006, 15:22:09 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:45 |