![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam nastepujący prolem otóż próbuje wygenerowac za pomoca tej klasy wygenerować pdf-a który by przedstawia to co sie powinno na stronie pojawic taki mój testowy kodzik dziala kod
a gdy tą samą zasade próbije zastosowć do mojej strony to wystakuje mi (w IE) okienko do zapisu pliku nazwa_pliku.php (któtego i tak nie można zapisać - IE nie może otwożyc tej witryny), w FF generuje ale nie to co powinno byc (powinno sie generować kilka tabel przeplatanych z 1 linią tekstu - różne kombinacje - a generuje sie tylko tak jakby nagówek pierwszej tabeli) a co dla mnie najdziwniejsze jak dam echo$txt to wyświetla mi sie to co powinno być (jako html) czyli$txt zawiera caly kod strony w html-u a ja nie wiem dlaczego go nie generuje przyklad wziety >> tutaj << jak ktoś ma jakieś sugestie to bede wdzięczny Ten post edytował krzyszbi 14.03.2006, 15:22:09 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz czy naglowki zawierajace informacje, ze jest to plik pdf sa prawidlowe.
Ten post edytował tts 17.09.2007, 13:36:43 -------------------- "... - Water's wet, the sky is blue and old Satan Claus Jimmy, he's out there and he just gettin' stronger.
- So what do we do about that? - Be prepared son that's my motto, be prepared..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nagłówki są przesyłane (powinny być w/g założeń klasy) jednak pamiętaj że takimi dodatkami możesz jedynie wygenerować najprostsze znaczniki html... żednych cudacznych divów (które czasem są potrzebne) i całej reszty pomocy naukowych.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podpinam się pod temat, bo np klasa html2fpdf u mnie wcale nie formatuje htmla a na stronie wygląda jak należy.
Nie wiem co z tym zrobić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 19:30 |