![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto zna jakiś serwer darmowy dla bazy danych
![]() Bo ja chce zrobić baze danych dla mojego osiedla (tak dla zabawy) hehe jusz nie jako przestępstwo (jak to z tymi mejlami zato chciałęm przeprosić) Ale jako tako wiecie żeby spisywać ich nr gg i mejle (tylko poto żeby ich poprośić ocoś o jakoś gre np ![]() ![]() Będe wdzięczny I czy za baze danych musze być odpowiedzialny ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Co do odpowiedzialności - polecam Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.
Co do serwera - było tu pełno wątków o tym, więc poszukaj. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do odpowiedzialności - polecam Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.
Co do serwera - było tu pełno wątków o tym, więc poszukaj. Hehe wiem bo tylko ja mam prawo do zaglądania (ale tylko z ograniczeniami) E bo wiem że ochrona danych przysługuje i w internecie tesz ( ale te politycy mądre że takie prawo wymyśliły se ![]() A do serwerów to ja bym chciał jakiś polski (wiesz oco chodzi o baze danych) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli chodzi o polskie serwer z darmowa baza danych, to raczej nie dożyjemy takich dobrych czasów...
![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Cytat jesli chodzi o polskie serwer z darmowa baza danych, to raczej nie dożyjemy takich dobrych czasów...
![]() A właśnie że są ty Omega jak chcesz mi pomuc to pomuż a nie pleciesz głupoty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat I czy za baze danych musze być odpowiedzialny ?? Tak.
Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polskiej moze nie ma ale jest po englishu www.freesql.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: niemcza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak chcesz robic baze dla swojego osiedla, to moze zainwestujcie w stale lacze i postawcie swoj serwer, wtedy baze bedziesz mogl sobie postawic za darmo. a sasiedzi sie zloza na oplaty
-------------------- borowiki rosną po deszczu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:15 |