![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt schutbox'a, gdzie ladowany jest JS o tak
Kod <script type="text/javascript" src="<?echo"".$sciezka.""?>advajax.js"></script> <script type="text/javascript"> function pob() { advAJAX.setDefaultParameters({ onInitialization : function(obj) { document.getElementById(obj.tag).innerHTML = "Przygotowywanie..."; }, onLoading : function(obj) { document.getElementById(obj.tag).innerHTML = "Ładowanie..."; }, onSuccess : function(obj) { document.getElementById(obj.tag).innerHTML = obj.responseText;schut.tresc.value='';schut.autor.value='';}, onError : function(obj) { document.getElementById(obj.tag).innerHTML = "Błąd..."; } }); advAJAX.get({ url: "<?echo"".$sciezka.""?>czytaj_ramka.php?r=1", tag: "e3_div1" }); advAJAX.setDefaultParameters({}); } function ins() { advAJAX.assign(document.getElementById("e2_form"), {onSuccess : function(obj) {pob();}}); } </script> <body onload="ins()" class="body2"> jednak walidator pluje sie ze w srodku strony nie moze byc body, a podczas przeladowywania AJAX musi jakos ten JS wykonac ... tylko pytanie jak ? kiedys bylo to w iframe, i ladowalo to jako nowa stronke. teraz zrobilem to w scroolowanym divie. -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo po co Ci body w środku strony?
Możesz w środku skryptu wywołać JS przy pomocy: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zeby to bylo takie proste ... niedziala ...
-------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No na początku wyświetlało Ci:
Cytat walidator pluje sie ze w srodku strony nie moze byc body, teraz także? Chyba już nie? Jeśli coś innego nie działa, to napisz co ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie, validator sie nie pluje
![]() EDIT zalatwilem to wstawiajac onload=ins; ![]() Ten post edytował right6 14.03.2006, 18:31:40 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:00 |