![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hyper mam pytanie:
Po co są Ci wszyscy użytkownicy zarejestrowani, którzy od czasu rejestracji (1 jun 1970 :wink: ) nie napisali jeszcze, ani jednego posta :!: Wiem, że każdy ma "prawo" być zarejestrowanym i nic nie pisać na forum, ale po co to? Tylko zaśmieca bazę i spowalnia forum ![]() Nie mówię, żeby od razu kasować ich konta :wink: ale na przykład na priva "upomnienie", albo sprawdzić kiedy ostatni raz byli na php.pl (lub forum.php.pl) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
loguja sie po to aby zadac pytanie dostac odpowiedz i zapominaja o forum
DO KASACJI z nimi.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zarejestrowany użytkownik może przecie logować się jedynie w celu łatwiejszego odszukania nieczytanych postów. Sam nie muzi żadnych pisać.
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat loguja sie po to aby zadac pytanie dostac odpowiedz i zapominaja o forum
DO KASACJI z nimi.... ![]() Ale niektórzy nie mają nawet "na koncie" ani jednego napisanego posta ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jestem nowy i zawsze staram się coś pisac
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat ja jestem nowy i zawsze staram się coś pisac
![]() I dobrze ![]() Bo po co się rejestrować jak i tak się nic nie pisze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej by bylo jakby kazdy z tych uzytkownikow pisal posta przynajmniej raz na tydzień
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat najlepiej by bylo jakby kazdy z tych uzytkownikow pisal posta przynajmniej raz na tydzień
![]() Hehe Tak byłoby ok, ale niektórzy nie odzywają się od początku (powstania) forum php.pl ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat loguja sie po to aby zadac pytanie dostac odpowiedz i zapominaja o forum
DO KASACJI z nimi.... ![]() Do kasacji z nim ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nareszcze po powrocie mogę znowu udzielić swojego głosu
KASOWAĆ - tylko zaśmiecaja forum ![]() -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie konta będą kasowane, ale dopiero dłuższym czasie nieaktywności,
konkretnie po roku. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Cytat KASOWAĆ - tylko zaśmiecaja forum
![]() Właśnie, po co mają "zaśmiecać" bazę skoro i tak nie odezwali się ani razu na tym forum (lub nie pojawili się od dawna na forum) :?: |
|
|
![]()
|
|
ale jak usuniecie to moge stracic miano 1000 uzytka?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat ale jak usuniecie to moge stracic miano 1000 uzytka?
![]() Nie stracisz miana 1000 użytkownika, bo i tak zarejestrowałeś się w momencie, w którym byłeś 1000 użytkownikiem (tak mi się wydaje) prawda Hyper? :wink: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Takie konta będą kasowane, ale dopiero dłuższym czasie nieaktywności,
konkretnie po roku. I dobrze ![]() Ale chyba można już skasować tych, którzy od 1 Stycznia 1970 (od startu forum) nie odezwali się ani razu (zarejestrowali się i nie napisali ani jednego post-u) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mac (1): Nie straci miana 1000. użytkownika, bo zarejestrował się jako
1000. osoba i jak skasuje kilka kont, to przecież nie cofnie się rejestracji tych 999 osób ![]() Mac (2): Tych z 1970 rzeczywiście można już skasować, tyle lat bez żadnej aktywności ![]() -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Cytat Mac (1): Nie straci miana 1000. użytkownika, bo zarejestrował się jako
1000. osoba i jak skasuje kilka kont, to przecież nie cofnie się rejestracji tych 999 osób :) Mac (2): Tych z 1970 rzeczywiście można już skasować, tyle lat bez żadnej aktywności :lol: Hyper (1) :wink: : Właśnie też tak mi się wydaje ![]() Hyper (2): No właśnie 32 lata 6 miesięcy 16 dni 18 godzin 23 minuty 00 sekund :wink: bez aktywności to trochę dużo - KASOWAĆ ![]() |
|
|
![]()
|
|
a wiecie czemu tak duzo ludu ma 0 postów?
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:39 |