![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie, otóż wykonuję aplikację w której wyświetla się w tabeli lista prduktów a obok każdego z produktów jest również pole typu:
Na samym dole znajduje się przycisk zapisz ustawienia. Otóż moje pytanie polega na tym w jaki sposób po przeslani już zaznaczonych pól typu checkbox rozpoznać który checkbox odnosi się do którego porduktu. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym radzil potestowac to na tablicy $_POST i funkcji print_r
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2004 Skąd: Golub-Dobrzyń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(espeen @ 2006-03-12 17:47:39) Masz tutaj maly blad w kodzie html powinno byc przykladowo tak Dokładniej poszukaj na www.algorytmy.pl i sciagnij z tego linku tam masz opisane wszystko Pobierz ten plik -------------------- PHP 4.3.11 apache 1.3.31 i wszystko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
checkbox musi mieć inną nazwę ... np. products[] ... w value musi mieć wtedy id produktu i potem w poscie będziesz miał products[0] = jakies_id, products[1] = inne_id i tak dalej ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 17:57 |