![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod :
i CSS do tego :
i hover dziala jak powinien.... natomiast jest 1 maly problem.... w momencie kiedy klikne na checkboxa otwiera mi sie url - oczywiscie tego nie chce.... jest jakis sposob zeby uniknac tego ? jak inaczej zdefiniowac style ? -------------------- -=Yacho=-
nospor -> trzymaj sie i nie dajcie sie ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a href="#" onclick="return false;">
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Specyfikacja mówi jasno, że element a może zawierać tylko elementy liniowe i dane (div jest domyślnie blokowy). Nie wiem co chcesz przez to osiągnąć.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapewne chce zeby po najechaniu na cb dodal sie border: 1px dotted Navy;
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tak tak - wszyscy macie racje - problem jest tylko 1...
w tym <div> mam oprocz niego samego 2 elementy : checkbox i zdjecie Chce zeby po kliknieciu na div lub zjecie otwieral sie url a po kliknieciu na checkbox nic sie nei dzialo - wiec danie <a href="#"> wywali mi link wszedzie a tego nie chce. -------------------- -=Yacho=-
nospor -> trzymaj sie i nie dajcie sie ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:15 |