![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Leciutki OT od wszystkiego. Przypomnialo mi sie zprzed paru miesiecy. Moja znajoma bardzo chciala kupic Adobe Creative Suite Premimum 2.0 - tak sie to chyba zwie. Jest starsza ode mnie i korzysta z takowego softu. No wchodzi do netu a tam cena w Polsce grubo ponad szesc kawalkow wiec do mnie zeby zalatwil ze Stanow
![]() ![]() Majac troche czasu postanowilem dowiedziec sie co za zlodzieje sprzedaja to w Polsce no i Macromedie i pare innych. No i dotarłem na www.wimal.com.pl. Bedac w google patrze na inne wyniki wyszukiwania a tu po chwili pokazuja mi sie samochodziki tych ( ...... ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosta rada - chcecie sie tak dorobic ![]() PS - zly folder zlinkowalem na poczatku ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:27 |