![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam sobie kategotie w bazie. i przy wybieraniu kategorii chce zeby bylo tak na allego podczas dodawania aukcji 3 selecty wybieram kategorie w 1 to w 2 sa podkategorie wybieram w 2 i w 3 sa pod... jak cos takiego zrobic na smartach ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Co to ma wspólnego ze smartami. Przecież w szablon który przetworzy smarty to możesz wsadzić co Ci się podoba ? Aha, chyba że chcesz do nich napisać taki plugin
![]() 2. Co ma to wspólnego z php ? To jest przecież zwykły java-script ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale dales konstruktywną wypowiedz ... bez urazy... a z php ma to związek przecież z bazy pobieram id,nazwe,parent i js jest generowany wlasnie z poziomy php. wiec prosza cie .. jak tu sie nie irytować..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(acztery @ 2006-03-10 18:29:59) ale dales konstruktywną wypowiedz ... bez urazy... a z php ma to związek przecież z bazy pobieram id,nazwe,parent i js jest generowany wlasnie z poziomy php. wiec prosza cie .. jak tu sie nie irytować.. No dobra, ale dałem taką odpowiedź ponieważ trudno mi jest Ci pomóc po przeczytaniu twojego problemu ![]() Nie mam pojęcia czy masz problem w wyciągnieciu tego co chcesz z bazy danych, czy twój problem polega na tym że masz już wszystko gotowe, ale nie wiesz jak zrobić takie selecty jak na Allegro żeby tak fajnie przeskakiwało (a tak w ogóle to ten kod można wyciągnąć z źródła strony allegro ![]() Więc pochwal się swoim problemem dokładnie, bo narazie ciężko jest mi w jakiś sposób Ci pomóc :| Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
w 1 poscie pisze z bazy wiem jak wyciagnac wszystko ale nie wiem jak zrobic selecty.
zrudla mi nic nie dadza bo ono maja na sztywno chyba wpisane a jachce miec automatyczie. Ten post edytował acztery 10.03.2006, 19:06:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:02 |