![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat całkiem nie zwiazany z php, ale mysle ze w hydeparku przejdzie
![]() Mam takie pytanko, czy ktos z Was wie jakim programem można nagrać to co się "dzieje" na ekranie ? Wiem, ze mozna cos takiego zrobic, chce nagrac cos znajomej, ale nie wiem jak sie za to wziac. Z gory dziekuje za informacje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Komputery i oprogramowanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chodzi o nagranie obrazu wyświetlanego na ekranie to Fraps
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jeżeli chodzi o nagranie obrazu wyświetlanego na ekranie to Fraps A mozna nim nagrywac obraz na przyład będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję, a szczerze mówiąc w grze sprawdzałem działa, a w windowie nie bardzo umiem tego uzyc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(donpietro @ 2006-03-10 00:02:01) [...]będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję[...] No skoro chodzi ci o obraz nagrany z gier to nie znajdziesz niczego lepszego niż fraps. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyslam sie, ze chcesz komus zrobic 'prezentacje' z windowsa jak wykonac jakas czynnosc. Do tego polecam Instant Demo lub inny z http://www.google.com/search?hl=pl&q=flash...een+capture&lr=
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Cytat QUOTE (donpietro @ 2006-03-10 00:02:01) [...]będąc w windowsie czy tylko w grach ? Bo chodzilo mi o drugą opcję[...] No skoro chodzi ci o obraz nagrany z gier to nie znajdziesz niczego lepszego niż fraps. Ah przepraszam, chodzilo mi o opcje pierwsza czyli w windowie. Ale już widze, że Fido się połapał ![]() FiDO-> dzięki, dokładnie chodziło mi o taką małą prezentacje z windowsa, spróbuje tego Instant Demo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może Camtasia Studio? Sam nie potrzebuje do niczego takich rzeczy, ale słyszałem że świetny progs
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby nie tworzyć nowego tematu , jak za pomocą Hyper Cama zrobić coś takiego by okno było przybliżone , bo ja tworząc prezentację na temat sesji pisałem sobie ładnie kod w dreamwaverze , pokazywałem wszystko potem w przeglądarce , dodatkowo jeszcze mówiłem przez mikrofon co teraz robię i wszystko byłoby dobrze , gdyby nie to , że po prostu nie widać było tego co pisałem na ekrani bo było to zbyt oddalone , liczę na waszą pomoc jak przybliżyć obraz .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 11:58 |