![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() te zolte prostokaciki to wlasnie divy ktore chce jakos spozycjonowac, zeby sie nie rozjezdzalo, zeby pod rownymi przegladarkami wygladalo jak na lezy. Kazdego diva teraz ustawilem tak: Kod <div style="position:absolute; left:Xpx; top:Ypx"> ale to nic z tego ... sypie sie pod ie, a przy powiekszeniu scroolem wogule tragedia. jak wiec wypoziomowac te divy ? -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodzik na szybko ale dziala
![]()
Kod body { margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; background-color: #FFFFFF; } div.site-form { width: 760px; \width: 760px; w\idth: 760px; margin-left: auto; margin-right: auto; } div.form-head { background-color: #EEE8AA; } div.form-foo { clear: both; background-color: #B0C4DE; } div.content-down-left { width: 560px; float: left; background-color: #F0FFFF; } div.content-down-right { width: 200px; float: left; background-color: #FFEBCD; } div.content-up-left { width: 460px; float: left; background-color: #DEB887; } div.content-up-right { width: 300px; float: left; background-color: #5F9EA0; } div.left-down-left{ width: 300px; float: left; background-color: #BDB76B; } div.left-down-right{ width: 160px; float: left; background-color: #556B2F; } div.left-up-left { width: 160px; float: left; background-color: #DC143C; } div.left-up-right { width: 300px; float: left; background-color: #FF8C00; } div.up-left-down { clear: both; } Tak wiem jest pokrecony ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eehhh, to nie jest tak jak chcialem. pionowo OK trzyma, alt to mi nic nie daje ...
potrzebuje taki uklad ![]() i nie jestem tego w stanie osiagnac ... Ten post edytował right6 9.03.2006, 19:16:06 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest dokladnie taki jaki chciales, tyle ze nie porozciagany, wyciagnij wnioski i sprobuj sam
![]() |
|
|
![]()
|
|
i mam cos takiego ... i sie *** zlewa ;/ mialo by tak: 1 3 2 3 4 6 5 6 czli dwa wiersze, w kazdym diwe kolumny, i ta pierwsza podzielona poziomo na dwa wiersze. i jak bym nie robl sie zlewa ... nie wiem co Ty porobiles w w/w przykladzie, ale nie potrafie tego odwzorowac ... godzine z tymi paroma divami sie mordowalem ... i nic ![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:19 |