![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 495 Pomógł: 2 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem konwencję ;- )
Struktura tabeli: id podpiety tytul
Nie potrafię jednak wpaść na sposób wykonania tego co poniżej: Teoretycznie podzdziałów może być nieskończenie wiele. Po wyświetleniu Nazwy pierwszego dzału miałoby następować zapytanie o to czy w bazie istnieją jakieś poddziały podpięte do niego. Jeśli tak to wyświetlane byłyby w kolejnych punktahch listy (wcięte nieco bardziej). Rzecz polega na tym, żę to czyni ten skrytp bardzo sztwywnym bo jeśli ktoś chciąłby mieć poziomów podziałów 15 należałoby rozbudowywać do tego stopnia cały skrypt. Istnieje na to jakaś prostsza metoda? Ten post edytował The Night Shadow 9.03.2006, 11:11:58 -------------------- Programista Stron i Serwisów WWW oraz Aplikacji Internetowych
Specjalista ds. Pozycjonowania Aplikacji Internetowych Copywriter |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ja mam ogólny zarys jak to rozwiązać i nie wiem czy w php takie cóś można zrobić ale może sie przyda struktura tebeli id, id_wiersz_wyzej, tytul
Czy coś w tym stylu chodziw każdym razie żeby fukcja sama do siebie przesyłała ile ma wcieć ( wciecie przez css ) no i jaki jest id pozycji tej nadrzędnej Mam nadzieje że te moje mętne wypociny coś pomogą .... Pozdrawiam ![]() Poprawiłem ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 495 Pomógł: 2 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nospor poradził, by poszukać na form, ale nie pod hasłem działy, a KATEGORIE lub DRZEWKA i rzeczywiście jest tego sporo... :- ) Pozdrawiam... :- )
-------------------- Programista Stron i Serwisów WWW oraz Aplikacji Internetowych
Specjalista ds. Pozycjonowania Aplikacji Internetowych Copywriter |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:46 |