![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo mnie tu ktoś nie lubi :/ albo jakiś błąd. Przed chwilą zalogowałem się, wszedłem na podforum i już jestem wylogowany. Chwilowy błąd czy bug w mojej przeglądarce (wstyd, ale jej używam)?
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie zauwazylem w ost. kilku latach takich problemow.
Zdarzylo ci sie to wiecej razy czy tylko raz? OT Cytat Chwilowy błąd czy bug w mojej przeglądarce (wstyd, ale jej używam)? On uzywa IE --- hahahha, ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed 15 min. Ale już jest dobrze :-) Podobnie było przy poczcie w interii, pewnie jakiś bug...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Opinie -> Forum
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:12 |