![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Grzebie juz w archiwum ale jest sporo informacji a nie mogę trafić na .. myśle prostą,
mam w pliku : np select 1 :
i teraz są np 2 lub 3 selecty , select 1 , select 2, select 3 jaki skrypt musze napisac że np po wybraniu opcji w select 1 będzie link plik 1 select 2 link do plik 2 , mając 1 selecta dziala mi to przy używicu submit i form action , nie wiem jak to rozwiazac przy wiekszej ilosci selectów. wiem że musze napisać funkcjei onchange będzie onchagne="funkcja" jak ta funkcja ma wygladać która w odpowiednim select będzie wybierała link Ten post edytował L.Pociask 7.03.2006, 20:20:25 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że być może domagam się zbyt wiele, ale mógłbyś to jeszcze raz napisać po polsku ?
Cytat aki skrypt musze napisac że np po wybraniu opcji w select 1 będzie link plik 1 select 2 link do plik 2 , Może ciężko dziś kojarzę, ale nie za bardzo jarzę o co Ci chodzi w powyższym zdaniu. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam na stronie
Teraz jesli wybierze opcje w 1 select wlaczy sie plik 1 - pokaze mi tylko wybrana game jesli wybiore opcje w select 2 ( sortuj ) wlczy sie plik 2 -posortuje wedlug wybranej opcji Jesli jest jeden select to nie ma problemu, tylko form action daje na plik i dziala, ale jak sa 2 ? Ten post edytował L.Pociask 8.03.2006, 07:25:47 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:14 |