![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pojawil sie watek z allegro i chcialbym sie podzielic swoim przypadkim.
Otoz dokonalem zakupu na aukcji za kwote ok. 1 tys zl. pieniadze wyslalem uzytkownikowi wraz z kopia przelewu. Pieniadze wplynely, paczka niby zostala wyslana. Czekam 4 dzien i paczki nie ma. Wysylka pocztexem. dostalem nr. nadania, sprawdzilem w urzedach pocztexu i magazynach- paczki nigdzie nie ma. Uzytkownik twierdzi ze na 100% wyslal i dzis przysle mailem potwierdzenie nadania. 1 tys zl to dosc duzo i tu moje pyt. Czy moge zrezygnowac z otrzymania paczki czy oczekiwania na nia , nawet jesli pocztex ja zgubi lub ktos ja ukradl i zazadac wyplaty pieniedzy lub wyslania drugiego produktu przez tego uzytkownika? Kto powinien w tym wypadku skladac reklamacje ? Paczka nie dotarla do magazynow w moim miescie- wawa. Ten post edytował trucksweb 7.03.2006, 20:03:35 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:01 |