![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zmagam się z następującym problemem. Zainstalowałem phpbb na lokalu i wszystko działa ok, ale gdy tą samą wersję instalnąłem już na serwerze, to co jakiś czas wyskakuje błąd: Kod Warning: Access denied for user: '56360@217.74.66.36' (Using password: TAK) in /forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: MySQL Connection Failed: Access denied for user: '56360@217.74.66.36' (Using password: TAK) in /forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database co jest tym bardziej dziwne, gdyż po klinknięciu odśwież wreszcie trybi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz 285 postow. Podeslij mi na PW gdzie ma byc ten temat.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 17:33 |