![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz z jednym polem tekstowym. Wysyłam jego zawartość do nasteonej strony w celu sprawdzenia zawartości a gdy daje WSTECZ, zawartość tego pola ginie? jak temu zapobiec? Dajmy na to: formularz.html sprawdz.php
Po powrocie do formularza.html tracą sie jego zawartosci? Chodzi oto żeby ktoś nie musiał jeszcze raz wpisywac loginu gdy hasło jest złe tylko je poprawial. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainteresuj sie cookie albo sesja
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
snipe w przypadku gdy mam tylko te dwa pola $login i $pass, mogłbym tak zrobic. Ale co gdy mam ich 15? $imie, $nazwisko, $plec itd ... nie ma lepszej metody?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można też wysłać $_POSTem z skryptu sprawdzajacego sprawdzającego
A w pliku z formularzem logowania odebrac $_POST['login'] i wkleic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz tez ten formularz walnac do pliku php i zrobic np. tak
EDIT: wijet ubiegles mnie ![]() Ten post edytował snipe 7.03.2006, 11:03:19 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jeszcze mod rewrite zastosowac
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 04:01 |