![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie czy wie ktos dlaczego przy podejmowaniu jakiej kolwiek akcji w tym skrypcie, zostaje wylogowany i automatycznie zalogowany jako inny uzytkownik(ciagle ten sam). Skrypt ten wyswietla mi nazwy uzytkownikow z folderu :users". Czy cos nie tak z sesja??
Kombinuje juz od dlugiego czasu lecz nic nie moge zdzialac ciagle to samo. [php:1:5d20b591c6]<? echo "<center> <table width=320 height=0 border=1 cellspacing=1 cellpadding=1> <tr> <td>nick</td> <td>mail</td> <td>poziom</td> </tr>"; $dir = "includes/users"; $dp = opendir($dir); while($users = readdir($dp)) { $users = str_replace(".dat", "", $users); $users = str_replace(".", "", $users); if ($users) { include("includes/users/$users.dat"); echo " <tr> <td>$log</td> <td><a href='mailto:$mail'>$mail</a></td> <td>$lev</td> </tr>"; } } closedir($dp); echo" </table> "; ?>[/php:1:5d20b591c6] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W kodzie:
[php:1:cd2e5ff1b4]<?php while($users = readdir($dp)) { $users = str_replace(".dat", "", $users); $users = str_replace(".", "", $users); if ($users) { include("includes/users/$users.dat"); echo " <tr> <td>$log</td> <td><a href='mailto:$mail'>$mail</a></td> <td>$lev</td> </tr>"; } } ?>[/php:1:cd2e5ff1b4] Powinieneś docdać warunek, że w zmiennej $users, nie ma "." ani "..", oraz użyć kilku zmiennych w liniach 10-12, wszystko spowrotem nadpisujesz... ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzieki za nakierowanie...dokladnie nie wiem jak ale moze uda mi sie cos zdzialac
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 15:19 |