![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
napisalem strone w ktorej wykorzystuje zmienne sesyjne oraz operacje na plikach i katalogach. jak odpalalem ja na u siebie na kompie wszystko dzialo ok. Ale w momencie gdy ja wrzucilem na serwer i popiolem inny alias do strony to zmienne sesynje sa gubione i nie moge sie dobrac do folderow i plikow na serwerze. Jak to naprawic. Pomozcie dobrzy ludzie bo mam noz na gardle. Wielkie dzieki. Pozdrawiam. Wysłany: 05.03.2006, 20:28:28 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- kod:
ale chmod jest dobrze ustawiony. Mnie sie wydaje ze to wszystko przez to ze jakos przez Alias zmienne sesyjne sie gubia. zalogowac sie mozna, ale w momencie gdy przechodzimy na inna podstrone to juz nie widzi tych zmiennych sesyjnych. ![]() Poprawiłem ~mike_mech -------------------- Nowoczesne rozwiązania dla biznesu wtsoft.pl - kreujemy twoją przyszłość.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Rz-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie po przejsciu na inna strone (o innym adresie) ciasteczko z PHPSESSID nie jest widziane i startuje nowa sesja.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie tak sie dzieje. Juz wiem jak przekazac id sesii przez Linki, ale jak przekazac przez przycisk?? bo w momencie gdy naciskam przycisk to mi sie wszystko pier...niczy.
Jak to obejsc? -------------------- Nowoczesne rozwiązania dla biznesu wtsoft.pl - kreujemy twoją przyszłość.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Rz-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie dziala to
![]() Juz dziala, Wielkie dzieki za wszystko. Pozdrawiam!! Ten post edytował my_key 6.03.2006, 08:22:48 -------------------- Nowoczesne rozwiązania dla biznesu wtsoft.pl - kreujemy twoją przyszłość.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:58 |