![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak odinstalowac Internet Explorer ?
Windows XP , IE 6.0 . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co wiem to caly shell windowsa to jeden wielki (internet) explorer, wiec w systemie sila rzeczy pozostanie...
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzilo mi o to czy mozna kompletnie usunac IE z dysku . Mam jakas trefna wersje (albo cos spapralem), i nie moge zainstalowac innej , niz ta ktora jest dolaczona do windowsa .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja myślałem ostatnio jak CAŁKOWICIE odinstalować IE, albo jak go przyspieszyć... bo już nie mogę patrzeć jak się folder otwiera 2-8 sec, a jak tworzy miniatury to już nie mówie... totalna porażka.
Ja zrobiłem że nie ma tego głupiego menu po lewej i widok jest nie z XP tylko win98... chyba bardziej sie nie da przyspieszyć (0% toolbarów ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Calkowicie da sie usunac np. za pomoca nLite bezposrednio z instalki Windowsa.. ale nie jest to polecane, bo jak wyrzuci sie caly silnik przegladarki to troche rzeczy w systemie moze przestac dzialac
![]() Athlan: a co ma IE do eksploratora ? to, ze u Ciebie sie tak dlugo foldery listuja to nie znaczy, ze jest tak u kazdego.. u mnie nawet katalogi po ~1000 plikow otwieraja sie w mgnieniu oka. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza tym kto ci każe uzywać exploratora? Są alternatywy, np. Total Commander.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
a może dasz mu się samodzielnie naprawić ![]() więcej info: http://support.microsoft.com/?kbid=310747 jak nie znajdzie błędów to czeka cię format ... (pewnie coś z rejestrem) pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Za pozno .
Pobawilem sie nLite . Swietna sprawa . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:11 |