![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, poniewaz chce skorzystac z sortowania ktore obrocilo by tablice nie zwazajac na zadne zaleznosci miedzy kluczami, wartosciami.... bo jak korzystam z takich funkcji to tablica jest sortowana odwrotnie lecz alfabetycznie.. a chce zeby po prostu zostala odwrocona.. w jaki sposob mam to zrobic ?
proboje wlasnie zrobic to w inny sposob....
staram sie zeby dane do tablicy byly zapisywane w odwrotnej kolejnosci.. ale mi nie wychodzi.. dlaczego ? Ten post edytował Balon 5.03.2006, 08:21:51 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
arsort lub pokrewna?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak korzystałem z tego.. ale te funkcje cos mi mieszaja troche...
dlatego zrobilem sobei to tak
ale jak juz mowilem to nie chce mi to wychodzic.. dlaczego ? -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie do końca nie rozumiem co chcesz osiągnąc, ale daj w warunku:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok dzieki wielkie to działa ale mam problem z tym poniewaz pierwszy wiersz jest pusty....
to sa wszystkie funkcje i dodawanie
a to jest odczytywanie
blad mozna obejrzec tutaj... est/' target='_blank skrypt nie jest mojego autorstwa .. ja go troche przerabiam dla kolegi... a nie chce mi sie samemu pisac ;] ja bym to wsyzstko oparl na bazach danych ale kolega nie ma wiec musze sie meczyc w taki sposob... -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:26 |