![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z zapisaniem zmiennej:
i teraz tak troche łopatologicznie w tabeli z kategoriami mam kolomny np nazwa_pl w ktorej trzymam nazwy kategorii w jezyku polskim, mam rowniez nazwa_en w ktorej mam nazwe po angielsku. Teraz chcac wypisac wszystkie wersje jezykowe robie zapytanie o jezyki i wypisuje wszystkie, jak jednak zmienic sama koncowke zmiennej uwarunkowana od innego zapytania? -------------------- ___________________________________________
www.digart.pl / galeria jakich mało. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie oc coś takiego
![]() -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Składam pokłony
![]() Ten post edytował dobryvinyl.com 4.03.2006, 19:10:44 -------------------- ___________________________________________
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie tak do konca okej
winno byc
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
i tak dzila i tak, jezli moge zapytac jaka robi to roznice? Tak z ciekawosci, bo moze popełnialem masowo bład.
-------------------- ___________________________________________
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza sie: wlacz error_reporting = E_ALL i zobaczysz kilka(set) bledow, co prawda tylko Notice.
To sa podstawy -- poczatek manuala
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:38 |