![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Zabralem sie za panel administracyjny lecz mam maly problem. Rejestrowani uzytkownicy nie sa w jednym pliku lecz kazdy nowy uzytkownik jest w osobnym pliku. Chce zrobic panel do edycji i usuwania uzytkownikow. Gdyby wszystko bylo w jednym pliku to bym sobie poradzil raczej lecz chce by kazdy byl w innym:) Tak wiem - jestem wymagajacy ![]() Ma moze ktos jakas sugestie jak sie za to zabrac ![]() plik z userem [php:1:79507ab0a6]<? $log = "po"; $pass = "lo"; $mail = "mail@pl"; $pytanie = "Ulubiony zespol"; $odpowiedz = "DT"; $www = "http://"; $gadu = ""; $lev = "1"; $dolaczyl = "2003.07.22 02:35:19"; ?> [/php:1:79507ab0a6] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moja rada : przerzuc sie na MySQL ... nie musisz miec nadtto specjalnej wiedzy aby umiec poslugiwac sie baza danych...
powiem tak : edycja danych jesli korzysta sie z bazy danych jest bardzo przyjemna i prosta... dlatego tez mysle ze powienienes sie zastanowic nad ew. integracja swojego systemu z baza danych. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak bym sie tak upral i chcail zrobic na plikach tekstowych
![]() Na Sql'a przyjdzie czas jak w miare poznam php :mrgreen: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chce zrobic panel do edycji i usuwania uzytkownikow. Gdyby wszystko bylo w jednym pliku to bym sobie poradzil raczej lecz chce by kazdy byl w innym:)
chcesz usunac uzytkownika? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Na Sql'a przyjdzie czas jak w miare poznam php :mrgreen:
Szkoda czasu na rozdzielanie tego ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ponizszy kod wypisuje pliki z danego katalogu
[php:1:84f7b1488c]<?php $katalog="usersi"; //podaj sciezke do katalogu $kartoteka=opendir($katalog); while($plik=readdir($kartoteka)){ if($plik!="." && $plik!=".."){ if(substr_count($plik,".")!=0){ $plik=$katalog."/".$plik; echo $plik; // tu wypisuje w petli wszytkie pliki $zawartosc=file($plik);//a tu dane z pliku wedruja do zmiennej }}} ?>[/php:1:84f7b1488c] teraz wystarczy tylko wydobyc interesujece Ciebie dane z $zawartosc UPDATE : widze, ze post do ktorego chcialem sie ustosunkowac zniknal ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cos czuje ze bede musial zmienic skrypt by zapisywal mi logi do jednego pliku
![]() Jakby co temat mozna uznac juz za rozwiaznay. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:57 |