![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam duże chęci nauczyć się czegoś o php
![]() ![]() ![]() Moja prośba jest taka abyście napisali która książka powinna być dobra dla osoby totalnie zielonej jak ja ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ja się zawsze uczyłem php z manuala/kursów i teraz postanowiłem coś przeczytać, sięgnąłem po to:
http://helion.pl/ksiazki/phmsv3.htm Stwierdzam że jest napisana jak dla debila (jestem w 1/3), zupełnie o 0. Banalnym językiem. W sumie wszystko co póki co przeczytałem - wiedziałem, ale mimo to mogli się postarać o lepsze przykłady ![]() Było tu już chyba wiele takich tematów - poszukaj. -------------------- czemuja?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest przyklejony temat o książkach...zaglądałeś tam w ogóle?
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamykam - powod post wyzej
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:09 |