![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Założyłem nowy temat bo i problem nieco inny. Po rozwiązaniu problemu z update'm wielu rekordów, pojawił się taki: Po wciśnięciu przycisku AKTUALIZUJ, który powoduje przeładowanie formularza rekordy w bazie się zmieniają - i tak ma być ![]() kod wygląda tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Rz-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przenies na poczatek skryptu. tak zeby zmiany zostaly wsadzone przed wyciagnieciem ich. i korzystaj z $_POST['dodaj'] zamiast $dodaj |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... próbowałem - nic się nie zmienia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Rz-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a no niedziala bo przy przy pokazywaniu ich zliczasz ile ID
wogole to nie za przyjemny ten kod ale nie wchodzac w szczegóły przeladuj sobie strone po wykonaniu aktualizacji
i dodaj buforowanie na poczatek skryptu przed wyslaniem czego kolwiek na ekran i na koniec |
|
|
![]()
|
|
![]()
z tym jest problem moj skrypt jest includowany. ![]() co do
to muszę mieć w tej pętli aby zbierać dane identyfikatora do późniejszego update konkretnego rekordu. "wogole to nie za przyjemny ten kod ale nie wchodzac w szczegóły " - powiedz dlaczego. qrcze , a może moje rozwiązanie jest całe do kitu, może trzeba do tego inaczej podejść ![]() PROSZ O POMOC Ten post edytował green747 8.03.2006, 12:09:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:56 |