![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Hej, co myślicie o stronie www.jakar.pl ?
![]() Jakiś czas temu już ją robiłem, należy się mała akutalizacja i myśle czy nie zrobić jej bardziej interaktywnej - php mysql ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na kwestie automatów to i tak nie bardzo pstokato:P.
Te boczne belki są brzydkie niewiem, może kwestia że nie lubie tego koloru. Podczas ładowania podstron zostają te brzydkie 2 pasy i biały środek. Niewiem jak to jest duże, serv. nie jest najszybszy. Co jeszcze zobaczyłem stronę do momętu kiedy wskaźnik ładowania pokazał 3%, czekałem 1,5 min ... zamknołem przeglądarkę. Podejżewam, że to kwestia wielgachnej strony bo siedze na 2Mb łączu. Tyle odemnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strone chyba robil jakis amator
![]() wiele niedociagniec ![]() ![]() 3/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ja nie lubie flasha
![]() mi strona nawet szybko sie zaladowala wiec Wykrywacz na nie najlepszy moment jedeny co mi sie podoba: moge wylaczyc muzyke szkoda ze nie da sie efektow dzwiekowych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi nie za bardzo się podoba loading - te szybo latające strzałki - lepiej jakiś "tradycyjny". Możesz poszykać na http://www.flashroom.com.
Gdzie niegdzie brak polskich znaczków djakrytycznych. Jak ktoś już tutaj pisał - automat (bokser) nieprzyjemnie skacze podczas obracania. Ja dałbym aby standardowo ładował się język polski a później można by go zmienić na ang. Nie za bardzo czaję te błedy, ale może coś one znaczą ![]() 5/10 P.S. Więcej na temat flash to na flashroom lub flashzoone dostaniesz bardziej konstruktywną krytykę -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Pigula @ 2006-03-03 11:22:22) jak ja nie lubie flasha ![]() Jak ja lubię czytać takie posty. Od razu człowiekowi się humor poprawia, że tyle denerwujących stron go omija ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Zajec @ 2006-03-03 19:17:29) Cytat(Pigula @ 2006-03-03 11:22:22) jak ja nie lubie flasha ![]() Jak ja lubię czytać takie posty. Od razu człowiekowi się humor poprawia, że tyle denerwujących stron go omija ;-) no wlasnie. nic poza czerwonym tle nie widze. czyli zarzut jak mam to brak jakiejkolwiek informacji ze musze sciagnac flasha zeby zobaczyc strone (czego swoją drogą i tak bym nie zrobił, ale warto byłoby wiedzieć, że strona tego wymaga) -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena strony ładowania 1/10 bo nie przebrnałem dalej - na 256kbps laczu po minucie mialem 5% - dziekuje.
Ta 1/10 za to że działa ![]() Ten post edytował spenalzo 3.03.2006, 23:08:37 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
muzyka wnerwiająca a chcac wylaczyć ja musialem dlugo szukać. Zrób jakieś wyraźniejsze to wyłaczanie. PO drugie nie po doba mi się te latajaace cyfry w prawym górnym rogu ekranu.Po trzecie w prawym dolnym menu są grafiki i teksty a jako linki dzialają tylko teksty a powinny też grafiki bo ja klikalem caly czas na grafiki i to mnie wnerwiało. To chyba wszystkie blędy ktore zauważylem.
Ocena końcowa 6/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 18:09 |