![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Żnin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Chcialbym zaprezentować pakiecik mojego autorstwa, ktory instaluje na twoim komputerze serwer Apache z modułem php, oraz baze MySql wraz z phpMyAdmin'em.
Pakiet phpReborn v2.0b zawiera w sobie: Apache 2.0.54 php 5.0.4 (dodane moduły: bz2, cpdf, fdf, filepro, gd2, mbstring, ming, mysql, pdf, sockets, xmlreader, xmlwrite, xmlrpc, xsl, zip) MySQL 4.1.11 phpMyAdmin 2.6.3 RC1 Dla użytkowników systemów z rodziny Windows NT dostepna instalacja usług systemowych. Jest to wersja beta, i chciałbym abyście testowali ten pakiet, gdyż mam zamiar go rozbudować, jesli bedzie zainteresowanie. Jesli ktoś chcialby sie dolączyc do projektu, to nie ma zadnego problemu. Kazda pomoc sie zawsze przyda. ![]() Poniżej macie linka do mojego pakietu phpReborn v2.0b (hosting dzięki uprzejmości IntraDom Network) Z góry dziękuje za jakiekolwiek komentarze... Pozdrawiam i życze miłej zabawy z moim pakiecikiem. Ten post edytował Hans44 1.03.2006, 17:07:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ciekawy pomysł, napewno z niego skożystam:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Żnin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam jeszcze po prostu chętnych do kontynuowania pracy nad phpReborn. Myślę, że w przeciągu 2 tygodniu zostanie opublikowana nowa wersja pakietu.
|
|
|
-arturszulc- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Fajny ten twojprgramik. czydo uruchomienia MySQL potrzebne jest połączenie z internetem. bo jakprobuje uruchomic jeden z systemów cms to wyskakuje blad ze nie mozna podlaczyc sie do bazy albo cos w tym rodzaju. ogolnie program jest super. gratuluje pomyslu...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zeby sie polączyc z bazą danych nalezy jako hoso podać "localhost" bądź adres "127.0.0.1".
A z kolei zeby uruchmoić phpMyAdmina nalezy podać adres: http://localhost/phpMyAdmin/ Pozdrawiam i zycze miłej pracy z programikiem... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co daje ten pakiet czego nie daje WAMP?
|
|
|
![]()
|
|
To że jest prosty w instalacji oraz uzytkowaniu. Skierowany głownie dla początkujących programistów php.
Ten post edytował Hans44 5.04.2006, 16:55:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WAMP jest prosty jak drut + aktualniejszy.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobić aby ten programik działał na milenium ? na XP nie ma problemów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:57 |