![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy spotkaliscie sie z takim komunikatem w ADODB?
Wystepuje to oczywiscie podczas zapisu danych do bazy. Zastanawiam sie czy nie trzeba czasami przeprowadzas jakos weryfikacji ilosci polaczen do bazy, lub zamykaz polaczenie w ADODB. Sadzilem ze ADODB samo to robi. Jesli ktos ma jakies sugestie, jestem zobowiazany. Pozdraiwm -------------------- freeBSD::ORACLE::PHP::Java
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest komunikat ADODB tylko bazy danych przekazany do php. Najczestrza przyczyna to zmozony ruch na stronie...
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za info. Tylko jak temu przeciwdzialac. Bo jak ktos edytyje cos i trafi na cos takiego to go tez moze trafic.
pozdrawiam -------------------- freeBSD::ORACLE::PHP::Java
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzic czy gdzies nie powstaja jakies petle, ktore powoduja, ze aplikacja `zapycha` wszystkie dostepne polaczenia.
Zoptymalizowac aplikacje by polaczenia trwaly krocej. Wprowadzic cache by polaczen bylo mniej. Zwiekszyc liczbe mozliwych polaczen w ustawieniach bazy danych. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:03 |