![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z przekierowaniem wogole nie wiem czy da sie takie cos zrobic mam projekt na swoim kompie (php+mysql) i chce go udostepnic przez inny komputer spiety ze mna (udostepniajacy mi net ) przekierowanie ladnie dziala ale nie mozna otworzyc strony u mnie!! ![]() ma ktos jakies pomysły?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze: php --> Komputery i oprogr.
Cytat przekierowanie ladnie dziala ale nie mozna otworzyc strony u mnie Otwierasz strone na swoim kompie podajac adres komputera udostepniajacego ci net? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to ze
moi kolega z ktorym jestem spiety ma publiczny adres i chcialbym zeby moja strona na moim kompie byla widoczna przez niego ale pliki byly u mnie wiec zrobilem przekierowanie z jego kompa na moj wszystko dziala przekierowywuje jak ktos sie polaczy ale nie chce im wyswietlic stronki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat moi kolega z ktorym jestem spiety ma publiczny adres i chcialbym zeby moja strona na moim kompie byla widoczna przez niego ale pliki byly u mnie To rozumiemCytat wszystko dziala przekierowywuje jak ktos sie polaczy ale nie chce im wyswietlic stronki No to dziala czy nie (i jakie komunikaty bledu pokazuje)? Jaki system ma komp z netem?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:43 |