![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam chyba dość łątwy do roziwąani problem jednak sam coś tego nie moge zrobić i nie wiem dlaczego
MAM SOBIE TAKI KOD KTÓRY DZIAŁA BO NAPISANY Z MYSŁA DO WYŚWIETLANIA TYLKO JEDNEGO KOMPLETU INFORMACJI
A TEN JUŻ NIE CHCE DZIAŁAĆ - DLA WIELU
a oto i template dla nich z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat MAM SOBIE TAKI KOD KTÓRY DZIAŁA BO NAPISANY Z MYSŁA DO WYŚWIETLANIA TYLKO JEDNEGO KOMPLETU INFORMACJI Nie krzyczCytat A TEN JUŻ NIE CHCE DZIAŁAĆ - DLA WIELU Podziel sie z nami łaskwaco, czym ci sie objawia to niedzialanie. jakies errory?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żadnych błędów
poprostu tam gdzie dodałem pętle for miałem na celu żeby mi pobierało więszkszą ilość danych do tablicy $dforum[i] bład objawia się tym że wyglada jakby nic się nie zapisało w tej tablicy bo nic nie wyswetla danych pobranych z MySQL a we wcześniejszym przykładzie wyświatla ale tylko pierwszy rekord. Kod ten ma na celu np. coś takiego że ludzie dodajna newsy a to ma wysweitlić je wszystkie. W bazie jest wiele wpisów ten pierwszy kod wysiwetla tylko pierwszą a ten drugi ma niby wyświetlić wszystkie tyko że nie chce. Może moglibyście pokazać jakiś wzór wg. którego mógłbym porpsotu wyyświetlić te dane?? Ten post edytował BugsBunny 28.02.2006, 20:01:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem na tyle amatorem, że nie do końca wiem o co chodzi w Twoim skrypcie, ale wygląda na to, że chcesz pobrać wszystkie rekordy z tabeli "forum_fora".
Moja propozycja rozwiązania:
W tym momencie zmienna $wiersz jest tablicą, gdzie nazwy kolumn brane są z tablicy SQL-owej. Żeby to wyświetlić modyfikujesz to co napisałem u góry:
za każdym krokiem pętli for wyświetli Ci jeden wiersz. O to chodzi? |
|
|
![]()
|
|
no zmieniłem troche ale w sumie nic bo przeciez tak było
Tak sobie myślę że chyba cos jest źle z tym przypisywaniem tej tablicy ale nie w sensie że jakaś literówka bo tak jest wsyztko dobrze tylko że np. tak nie mozna albo coś... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no i tu masz racje: literowka
![]() jest: $dforum[i] =... powinno byc: $dforum[$i] =... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() godzine nad tym sterczałem. Musze się kontrolować Jeszcze raz dzięki nospor ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:22 |