![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_alwin- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam nie ejstem zbyt zaawansowany w php i mysqul i musze skorzystac z pomocy. a mam taki ooto problem
Skrypt ten ma za zadanie pobierac dane za pomocą petli 1 a mianowicie userID a następnie w pętli zagnieżdżonej sprawdza czy dany userID , jest na w tabeli adminID(porownuje obie liczby) Niestety cos mi nie działa skrypt ten wykonuje petle 1 a wniej petle zagniezdzone, ale po przejsciu do nastepnej petli zewnetrznej petla wewnętrzna juz sie nie wykonuje :/. troche zamieszałem ale umnie po wykonaniu teg skryptu wychodzi takie cos: Kod w tabeli userID mam dane - alwin5@wp.pl
1 2 19 18 a w adminID 18 1 2 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 0 username w iteracji pobocznej>>>>> 1 user admin w iteracji pobocznej>>>>> 18 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 1 username w iteracji pobocznej>>>>> 1 user admin w iteracji pobocznej>>>>> 1 {admin}1 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 2 username w iteracji pobocznej>>>>> 1 user admin w iteracji pobocznej>>>>> 2 ITERACJA GLOWNA>>>>> 1 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 0 username w iteracji pobocznej>>>>> 2 user admin w iteracji pobocznej>>>>> ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 1 username w iteracji pobocznej>>>>> 2 user admin w iteracji pobocznej>>>>> ? ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 2 username w iteracji pobocznej>>>>> 2 user admin w iteracji pobocznej>>>>> ![]() ITERACJA GLOWNA>>>>> 2 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 0 username w iteracji pobocznej>>>>> 19 user admin w iteracji pobocznej>>>>>? ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 1 username w iteracji pobocznej>>>>> 19 user admin w iteracji pobocznej>>>>>? ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 2 username w iteracji pobocznej>>>>> 19 user admin w iteracji pobocznej>>>>>? ![]() ITERACJA GLOWNA>>>>> 3 ITERACJA POBOCZNA>>>>> 0 username w iteracji pobocznej>>>>> 18 user admin w iteracji pobocznej>>>>>? ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 1 username w iteracji pobocznej>>>>> 18 user admin w iteracji pobocznej>>>>>? ![]() ITERACJA POBOCZNA>>>>> 2 username w iteracji pobocznej>>>>> 18 user admin w iteracji pobocznej>>>>> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:46 |