![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Kupiłem pewnein skrypt i jest on zakodowany ion cubem chcialbym rozkodować kilka plików żeby wprowadzić swoje modyfikacje.... 1.Czy istnieje decoder? bo nie mogłem znaleźć w sieci takeigo... 2. Czy było by możliwe zrobienei dekodera w nastepujący sposób: - teoretycznie dekoder juz mamy bo pliki dedkodowane są na serwerze i wyświetlane w postaci gotowego skryptu... Ale jakby przerobić to tak żeby nie wykonywał skryptu tylko pokazywał rezultat jako plik tekstowy... Czy wiecie jakby to zrobić bo ja nie mma pojęcia!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba ktos celowo zakodowal ten plik zebys go nie modyfikowal (umowa o tym nie wspominala??) -- to chyba jasne.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Nawet jeśli ktoś tu wie, to Ci nie powie. Takie praktyki sa nielegalne. Po to skrypt został zakodowany, żeby modyfikacje nie były możliwe. Skontaktuj się z autorem skryptu. (Następny taki post równoważny będzie z zostrzeżeniem) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 20:18 |