![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem chcę zamontowac maly skrypcik pop okienka JS ale w kodzie php czy jest taka mozliwosc ![]() chodzi o to ze chce te okienko umiescic w obrazkowej mapie linkow
ale niewie jak to zrobic bo w popie sa ' ' co php mysli ze to cos do niego sie mowi ![]() myslalem aby to zrobic w xhtml i mniec spokoj ale owa mapa jeszcze nie jest skonczona bedzie ona wspolpracowala z baza SQL skad bedzie pobierala wspolzedne i rysowala dodatkowe punkty i lnie na owej mapie Wiec prosze pordzcie cos czy moze jakos podzielic na kilka elementow to xxx.php3 i dac include w glownym oknie wyswietlajacym to ? ![]() ![]() ******************** edit: ******************** czy mozna zrobic cos takiego ze gdy najade myszka na linka ale jeszcze go nie klikne wykonuje sie skrypt.php3 ale jak sie kliknnie link otwiera sie stronka ta ktora chcialem ? Za pomoc bede wdzieczny Pozdrawiam Ten post edytował Remx 27.02.2006, 12:05:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz albo używać znaków ucieczki
Możesz też zamykać chwilowo php
Ten post edytował Kuziu 26.02.2006, 15:07:31 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a jest jakas mozliwos dodania do tego OnMouse dodakowego skryptu.php
![]() chodzi mi ze gdy nacelujemy na dany obiekt pojawia sie nam owe pop-okienko ale przy okazji uruchamia sie skrypt z przekazana zmienna czyli sktypt.php3?rys=1&gal=2 a gdy zabiezemy myszke znad linka wykona sie nam ponownie owy skrypt ale z inna zmienna sktypt.php3?rys=0&gal=0 czyli poprostu wylaczy to co wczesniej wlaczyl chce to zastosowac do mapy po nacelowaniu na jakis punkt na mapie w rogu mapy pojawia sie info ale za razem rysuje mi droge z punktu A do B oczywiscie te rysowanie juz mam i dziala gdy zrobie normalne odwolanie ale chce by bylo to w tym onmouse i endmous czy jak mu tam ![]() jezeli niema takiej mozliwosci to czy jest cos podobnego Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:58 |