![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
ładne przyjemne kolory
Czionka mi sie nie podoba, taka jakas sztuczna. Pozatym jakie bledzie tlo? biale? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze zobacze :] ale chyba lekki gradient z gory na dol :] albo biale zostanie.
Ten post edytował OnE.Killer 25.02.2006, 23:14:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czcionka i w topie ten komputer na minus.
Układ i przejrzystośc na plus. 4-/6 -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda nawet fajnie, choć nie przepadam za fioletowym kolorem
![]() Czcionka zdecydowanie za bardzo rozstrzelona, brzydko to wygląda. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Jak przerobie na HTML'a to moze lepiej czcionka wyjdzie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się podoba na 9/10 ale tak jakoś mdło i blado - przydałoby się troszkę więcej kolorków.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie dobre
![]() Stronka ładna, przejrzysta, estetyczna. Podoba mi się jej układ chociaż te kolory... troche wyszły z mody ![]() No i jak na taką profesjonalną firme - to trochę za mało profesjonalny design ![]() Ogólnie 7+/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet ładnie ale ja nie przepadam za fioletem
![]() ![]() Oczywiscie strona zgodna ze standardami tak ? PS: nie chce oceniać bo sam nie jestem dobrym grafikiem ale 8/10 :] Pozdrawiam ! Ten post edytował vieri_pl 26.02.2006, 11:46:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym lekko zwiekszyl kontrast
![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie wszystko wygląda ładnie poza prawą częścią top-u wywaliłbym tego kompa i zmienił ten napis a poza tym jest ok
![]() |
|
|
![]()
|
|
http://g3-forum.cba.pl/portfolio/ <--- wersja XHTML + troche poprawiony TOP :]
PS. Potrzymajcie troche myszke nad miniaturka, bo zapomnialem wlaczyc kompresje ![]() ![]() Ten post edytował OnE.Killer 28.02.2006, 23:32:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest ok, ale jeszcze zwiększyłbym kontrast oraz ciagle cos mi pusto w topie
![]() P.S. W IE i pod Operą jakis biały prostokąt nad topem sie pojawia... -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
To nad topem to reklama
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak prosiłem - troszkę więcej kolorków bo takie jakieś mdłe. Dziwnie coś drga (najpier białe przez ułamek sekundy a później niebieskie) jak daje kursora nad przyciski start, webdesign itp.... na pierwszą stronę dałbym troszkę więcej informacji. Noi ta "reklama" na górze.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To nie jest pierwsza strona tylko fragment galerii
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |