![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklejam z pliku sonda.php
Mam problem, ten skrypt wyglada "niekompletnie" i nie wiem gdzie jest blad. Nie dziala zaliczanie glosu jak ktos zaglosuje to nie dodaje glosu do pliku wyniki.txt . Wciaz nadal stoi wyniki sondy, a szukam szukam i nic nie moge myslec gdzie trzeba poprawic. :/ Wszystkie kody flock, fwrite, flock, fclose sprobowalem cos zmienic kilka razy, bez skutku. Chyba ,ze to przez zaczynajacy od if ($_POST czy to ma cos wspolnego ? Dodam, ze plik wyniki.txt jest oczywiscie ustawiony chmod na 666. I w pliku glosuj.php ma zrobiony kod cookies ,zeby nie mozna glosowac drugi raz, dziala jak trzeba ![]() Jak tego poprawić ,żeby dodało głos i zapisywało do pliku wyniki.txt ? Aha i jeszcze, ten kod to nie ja przerobiłem, lecz wziąłem ze strony http://www.antylameriada.net/index.php?s=wsonda Na stronie testowej podaję linka http://www.taxi-elita.pl/testy/sonda.php PS. pierwszy raz jestem tu, wiec witam @ll ![]() Ten post edytował Khan 23.02.2006, 17:43:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze kod od linii 11 do konca powinien sie znalezc w innym pliku, zerknij co masz wpisane w atrybucie action znacznika form.
-------------------- "... - Water's wet, the sky is blue and old Satan Claus Jimmy, he's out there and he just gettin' stronger.
- So what do we do about that? - Be prepared son that's my motto, be prepared..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(tts @ 2006-02-23 22:11:44) po pierwsze kod od linii 11 do konca powinien sie znalezc w innym pliku, zerknij co masz wpisane w atrybucie action znacznika form. faktycznie mylilem sie... mialo byc w pliku glosuj.php razem z kodem cookies. teraz dziala, dzieki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 00:50 |