![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-natalia- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie - musze zroic cos takiego na projekt i nie wiem jak sie za to zabrac. pomozcie mi ...
Mam zrobic tzw. upload pliku na serwer, moze byc lokalnie do jakiegos katalogu. Mam miec jedno pole z ktorego wybiore sobie plik z dysku i mam miec pole textarea cokolwiek to oznacza, w ktorym mam opisac ten plik ktory dodaje. Ten opis ma zostac zapisany pod taka sama nazwa co ten dodawany plik. Np. dodaje plik wyklad.doc i w polu textarea opisuje go np. wyklad z ekonomii i ten opis ma zapisac pod nazwa wyklad.doc_ lub cos podobnego wyklad.doc.txt moze bys i taka forma jak to zrobic?? ja mam cos takiego - dostalam od kolegi.
jak to zmienić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularzyk:
prosze uzywac bbcode. poprawiam ---- nospor upload.php:
U mnie działało tylko że: Musisz mieć uprawnienia 777 dla katalogu wyklady (spytaj kumpli jak to sie robi ![]() Pzdr -------------------- current: nexcite cms (0.2.5) running on top of netsource framework (0.5.3)
workbench: nsapi | php 5.1.2 | mysql 5.0.18 | phpmyadmin 2.9 rc1 | zend studio 5.2.0 | apache/2.2.0 (linux/suse) |
|
|
-natalia- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzieki sliczne
![]() p.s goracy buziaczek w.... [zmoderowane - bez jaj, nie bedziem tu czytac 100 stron kropek/~nospor] policzek ;-) caluski |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 14:24 |