![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych grupowiczow.
Napisalem fajny (bo moj ![]() [php:1:247f84541d]<?php echo "<INPUT TYPE="BUTTON" VALUE="Podgl±d" METHOD="POST" onClick="self.location.href=('$PHP_SELF?action=comments_preview&id_art=$_GET[id]')">"; ?>[/php:1:247f84541d] No ale nie dziala. Grzebalem w zrodlach phpBB... ale tutaj odpadam. Jeszcze za wielka ze mnie owca ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisujesz do bazy i wyświetlasz na innej stronie. Jeżeli użytkownik zaakceptuje dane to zmieniasz i ustawiasz jakieś pole, np. ok=1. Jeżeli porzuci komentarz, to na jakiejś stronie dajesz instrukcję, która czyści bazę z komentarzy starszych niż jeden dzień i polem OK=0/.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do bazy? kazdy preview mam walic do bazy? :/ przeciez to ja zajedzie. Z pewnoscia jest wyjscie, gdzie zamiast bazy zrzucasz dane na ekran.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zapisujesz do bazy i wyświetlasz na innej stronie. [...]
Eee... Zrób sobie dwa submit'y... Kod <form action="plik.php" method="post">
// ... <input type="submit" name="podglad" value="PODGLĄD"> <input type="submit" name="dodaj" value="DODAJ"> </form> i potem [php:1:e475433465]<?php if( isset($_POST['podglad']) ) { // ... } else if( isset($_POST['dodaj']) ) { // ... } else { // ... } ?>[/php:1:e475433465] -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
dziekuje Kameleon, wlasnie o to mi chodzilo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 03:55 |