![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
![]() Szukam skryptu, który wyświetli mi na stronie (w danym miejscu) w ramce zawartość danej strony ![]() ![]() Szukałem w Google.pl i na Onet.pl, również przeglądałem te forum - nic nie znalazłem ![]() Dzięki z góry. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może po prostu zastosowac div'a wyświetlanego w odpowiednim miejscu? IMHO przy wykorzystaniu JS da się z nim robić to co wymagasz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie.
A możesz podać jakiś przykład? Wystarczy nawet takis tutorial, artykuł ![]() Przeszukałem SitePoint.com ale nic nie znalazłem.. PS. Chyba powinienem zacząć się uczyć HTML'a - tzn. bardziej się wgłębić w jego możliwości :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przykład?
Ależ prosze bardzo: http://demo.startowy.com/edycja.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie
![]() Szukałem jak zamknąć tego DIV'a jednak nic nie znalazłem.. - jak można zamknąć DIV'a? P.S Gdy dokończę - umieszczę gotowca, by już każdy mógł sobie znaleść ![]() --- edit --- Zauważyłem jeden problem ![]() ![]() Ten post edytował NetJaro 19.02.2006, 17:24:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:13 |