![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam np text w bazie
Cytat ADECCO POLAND Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. Obecnie dla naszego klienta z branży budowlanej poszukujemy kandydata na stanowisko: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: OCHABY Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za: - nawiązywanie nowych kontaktów handlowych - realizację planu sprzedaży - rozwój strategii sprzedaży - prowadzenie negocjacji i rozmów handlowych - utrzymywanie relacji biznesowych z pozyskanymi Klientami Od kandydatów oczekujemy: - wykształcenie minimum średnie budowlane; - mile widziane doświadczenie w branży budowlanej na podobnym stanowisku, i chodzi o to zeby po wyciagnienciu tego z bazy i przedstawienu na stronie wygladalo jak wyzej a nie tak : Cytat ADECCO POLAND Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. Obecnie dla naszego klienta z branży budowlanej poszukujemy kandydata na stanowisko: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: OCHABY Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za: - nawiązywanie nowych kontaktów handlowych - realizację planu sprzedaży - rozwój strategii sprzedaży - prowadzenie negocjacji i rozmów handlowych - utrzymywanie relacji biznesowych z pozyskanymi Klientami Od kandydatów oczekujemy: - wykształcenie minimum średnie budowlane; - mile widziane doświadczenie w branży budowlanej na podobnym stanowisku,
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nie bardzo mi to wychodzi.mam plik ktory odczytujuje zmienne z bazy :
-- edit: ![]() Poprawiam... ~crash UDALO SIE PORADZILEM SOBIE SAM WSADZILEM TYLKO TE 2 LINIJKI I SMIGA: Cytat $tresc = str_replace("\r\n","<br>",$tresc);
$tresc = str_replace("\n"," ",$tresc); Ten post edytował kop23 18.02.2006, 22:11:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:51 |