![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Mam taki skrypt sortujący i wyświetlający wynik w tabeli: top.php
W 2 linijce (podobnie jak w 6) w nawiasie jest podana nazwa pliku w którym jest zapisana pewna liczba ("plik1.txt" i "plik2.txt") Posiadam też skrypt który wyprowadza na ekran liczby z mojego pliku z danymi (skrypt wyświetla tylko jedną liczbę przypisaną do danego linku - linijka 7) pobran_maxthon.php
Ten skrypt wyprowadza liczbę która jest w pliku z danymi - download.txt. download.txt Cytat 57,http://www.mati.webserwer.pl/3-programy/programy/virtualdrive.exe 47,http://www.mati.webserwer.pl/3-programy/programy/maxthon.exe Jak połączyć skrypt "top.php" z skryptem "pobran_maxthon.php" żeby zostały wprowadzane liczby z mojego pliku z danymi (download.txt) a nie z pojedynczych plików ("plik1.txt" i "plik2.txt") Ten post edytował Mati-21 2.03.2006, 20:12:36 |
|
|
-Gość_Mati- |
![]()
|
Goście ![]() |
Połączyłem obydwa skrypty w taki sposób:
Ale wyskakuje mi taki błąd: Cytat Parse error: parse error, unexpected ';' in /mati/web/www/licznik/top.php on line 4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS. Posty mozna edytowac. Ten post edytował dr_bonzo 2.03.2006, 20:49:22 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Gość_Mati- |
![]()
|
Goście ![]() |
No wiem że tam jest błąd bo powinnło być naprzykład tak:
Ale nie wiem jak połączyć skrypt top.php (skrypt sortujący liczby) z skryptem pobran_maxthon.php i pobran_virtualdrive.php (są odpowiedzialne za wyprowadzanie wyniku z pliku download.txt) ![]() No bo normalnie skrypt top.php (jak podałem w pierwszym poście) wprowadza i pożądkuje liczby z pojedyńczych plików (plik1.txt i plik2.txt) A ja chce żeby za pomocą mojego skrypty pobran_...php wprowadzał i pożądkował liczby z mojego pliku download.txt |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 10:57 |