![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy jest jakiś program (DARMOWY!) i najlepiej jakiś malutki ktory potrafi wygenerowac gotowe wspolrzedne na obrazku? Duzo tego jest na necie ale wszystko to jakies sharewary.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No np. Gimp
![]() ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<ściana> Wiesz... w paincie tez pokazuje wspolrzedne... Jezu czyemu jak ktos nie kuma tematu to musi odpisywac... chodzi mi o to ze zaznaczasz punkty a prohtam sam wygeneruje znaczniki <map> i <area> i automatycznie doda do nich wspolrzedne. wiem ze jest takie cos w PSP 8 ale nie chodzi mi o takie "dupne" programy.
// Dobra. Juz mam odpowiedni program... Swoją drogą, wszyscy wymagają od nowych forumowiczów zeby przestrzegali regulaminu, zeby nie nabijali postow itp. ale sami sie nie zastanawiaja nad soba i tak jak wiadomosc powyzej. Nic nie wnosza do tematu tylko wkurzają innych. Temat do zamknięcia chyba ze revyag chce coś dodać :roll2: Ten post edytował Snoopy 17.02.2006, 19:17:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz przeczytaj swój pierwszy post i pomyśl chwilę. Odpowiedziałem dobrze na Twoje pytanie. Nie sprecyzowałeś dokładnie o co chodzi. To co Ty robisz programem ja robie tak jak opisałem.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
ale jak bys to połączył z tematam to moglbys wywnioskować ze nie chodzi mi o sprawdzanie wspolrzednych i zapisywanie w kajeciku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Snoopy: A jak ty byś napisał składnie o co ci chodzi nie było vy tej calej bzdurnej dyskusji. Dopiero w twoim drógim poscie piszesz tak, że nie trzeba się usilnie domyslać o co biega. ~revyag ładnie i szybko odpowiedział na twoje pytanie, a ty msz do niego jeszcze pretensje... nieładnie :|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:57 |